la 19.5.2018 klo 17:45
KorteForte ja Universtaan Laulu

KorteForte ja Universtaan Laulu

Kuva: Laura Eskola, KorteForte 

KESTO/DURATION: 45 min

KATEGORIAT: Musiikki: Kuorot ja klassinen

 

Yliopiston kuorot esittäytyvät! Henkilökuntakuoro Universtaan Laulu ja opiskelijakuoro KorteForte yhdistävät voimansa tässä keväisessä konsertissa!

Universtaan laulu on maaliskuussa 2016 perustettu yliopiston koko henkilökunnalle tarkoitettu kuoro, jossa on aktiivisia jäseniä tällä hetkellä n. 20. Ohjelmistossa painottuvat kevyt musiikki ja nykykansanmusiikki. Kuoronjohtajana toimii JY:n musiikkikasvatuksen opiskelija Niklas Taanila. Toimintaamme leimaavat hyvä yhteishenki ja yhdessä laulamisen ilo tavoitteellisuutta unohtamatta. Universtaan Laulun tarkoituksena on tuoda yhteen laulavaa henkilökuntaa kaikilta kampuksilta ja edistää yhteisöllisyyttä ja työntekijöiden hyvinvointia academic life-hengessä

Vuonna 1995 perustettu KorteForte on JYY:n alainen Kortepohjan ylioppilaskylän sekakuoro. Tässä iloisessa ja eläväisessä poppoossa laulaa noin 25 laulajaa, ja kuoron ohjelmisto koostuu monipuolisesti lähinnä maailmanmusiikista, nykykansanmusiikista ja  kevyen musiikin sovituksista. Kuoroa johtaa musiikkikasvatuksen opiskelija Laura Eskola.

IN ENGLISH:

 

KorteForte and Universtaan Laulu get together to perform! The two choirs from the University of Jyväskylä perform a set of wide-ranging choral music.

 

 

——-

 

https://www.facebook.com/korteforte/